設為首頁 收藏本站   立即加入 登入

[沒貼錯區!]問一下各位夏娜迷

(因為在水樓那邊貌似不會有人回應,所以…)

問一下各位夏娜迷,

記不記得炎髮灼眼的殺手召喚「天壤劫火」亞拉斯特爾的儀式的名稱…?

問這問題的原委如下︰

本帖隱藏的內容需要回覆才可以瀏覽

你講e件事= =
果些form1仔  好神= =

做咩唔打埋個果組寫果個答案出黎
原帖由 oscar 於 2008-3-30 11:53 PM 發表
你講e件事= =
果些form1仔  好神= =

也有些From2、3

和一個(不是一組囧)From6的…

那怱怱幾秒不足以讓我記住那幾句惡搞…

(話說我背一篇文言文要好幾小時耶?!

最後背默還是負分的…|||OTL|||)

小說有嘛 找找就行了(攤手
其實是我不記得了(炸飛

----------------------------------------------

有這類比賽我也想參加看看的說

原帖由 kiss♂叛 於 2008-3-31 12:26 AM 發表
小說有嘛 找找就行了(攤手
其實是我不記得了(炸飛

----------------------------------------------

有這類比賽我也想參�

答案是天元突破…(大誤
動漫學會....有這東東我想加入呢-3-
儀式..這是啥米東西- -

忘記了 ...
不過想參加的人應該很多 .. XD
好像是天破壤碎吧  沒記錯的話
在確認一下  你說的是動畫版第一部夏娜最後用那招嘛?
原帖由 亞斯.提克亞 於 2008-3-31 03:41 PM 發表
好像是天破壤碎吧  沒記錯的話
在確認一下  你說的是動畫版第一部夏娜最後用那招嘛?

「鏘鏘鏘」∼恭喜你答對了wwwww
e個問題....唔識...知知道佢地訂立契約...
原帖由 cswing2 於 2008-3-31 07:03 PM 發表
e個問題....唔識...知知道佢地訂立契約...

係....下一個問題係...幾時訂立契約o既
唔好問我= =我唔知
原帖由 乂歡樂今朝乂 於 2008-3-31 08:20 PM 發表

係....下一個問題係...幾時訂立契約o既
唔好問我= =我唔知

E個問題更大....佢個時代應該係有微波鑪同有即丁即食意大尼粉的時代.......

a台的話是翻成天破壤碎
沒記錯那時是這樣說"神器. 天破壤碎"
----------------------------------
十六~十七世紀嗎[亂來
只是計了還是上一代炎髮灼眼那時間
我認為是差不多這個時間[汗
[我只看了小說的1.2.9.10 [怎跳來看一口一"]
-----------------------------------
真好 有這些活動 [我沒有呀一口一"]
這個問題看似簡單
其實有點難
有點人會讀成天壤破碎 [例如我]
我想知份野仲有咩問題?

原帖由 cswing2 於 2008-3-31 08:26 PM 發表

E個問題更大....佢個時代應該係有微波鑪同有即丁即食意大尼粉的時代.......

因為咁而唔學煮野食??....so lazy[6]
原帖由 黑音.Ts 於 2008-3-31 08:31 PM 發表
a台的話是翻成天破壤碎
沒記錯那時是這樣說"神器. 天破壤碎"
----------------------------------
十六~十七世紀嗎[亂來
只是計了還是上一代炎髮灼眼那時間
我認為是差不多這個時間[汗

---- ...

你去個個時代搵可以一叮即食o既野比我睇smilies1722