設為首頁 收藏本站   立即加入 登入

[桌布] 《魔法少女奈葉》系列★Wallpaper+巨圖+年曆[共33張]☆絕對值得珍藏∼!

原帖由 asuka88 於 2007-9-26 02:08 AM 發表

他自己找的啊@@"? 不知道問她她會否說我知呢..
我用了兩個解壓程式(winzip/winrar)都解不到

用7zip吧....
winrar太垃圾了...
原帖由 桜こおり 於 2007-9-26 02:09 AM 發表

用7zip吧....
winrar太垃圾了...

是winzip來的嗎=.=?
我也覺winrar蠻垃圾的說

離題了........離題了........離題了.....smilies1629
原帖由 asuka88 於 2007-9-26 02:15 AM 發表

是winzip來的嗎=.=?
我也覺winrar蠻垃圾的說

如果是winzip 我想我無需要說出來吧.....
離題了........離題了........離題了.........
原帖由 桜こおり 於 2007-9-26 02:16 AM 發表

如果是winzip 我想我無需要說出來吧.....
離題了........離題了........離題了.........

那我還是自己找找答案好了=.=
點解d人回黎睇完個兩張隱藏圖就算...
只有一個人係睇完個兩張隱藏圖會再回...

我最在意係隱藏個兩張圖受唔受歡迎... .________."||||
呵呵呵
這真是好物阿
我看的都出神了
回過神時才發現已經看完了
原帖由 桜こおり 於 2007-10-6 12:23 AM 發表

既然我扣死了他 你再扣又有何意思...?

2分這麼少=.=對小白不用手下留情!!
死了也要鞭屍!!
原帖由 asuka88 於 2007-10-6 12:25 AM 發表

2分這麼少=.=對小白不用手下留情!!
死了也要鞭屍!!

等我又踩多一腳先
(呢d係叫做殺雞警猴,唔好手軟啊)smilies1753

回復 #100 asuka88 的帖子

原來你有這種特別的嗜好呢....[6] [6]
原帖由 rahxephon31 於 2007-10-6 09:51 AM 發表
原來你有這種特別的嗜好呢....  

對!!我是一個極道偏激的恐怖份子...
我憎恨的...死了也不會安息!!!!
死了還好...不死的..會一世活在我的詛咒之下smilies1749
原帖由 TCAL 於 2007-10-6 09:40 AM 發表

等我又踩多一腳先
(呢d係叫做殺雞警猴,唔好手軟啊)

對!!對著犯事的人不用手下留情!!
落井下石為上策!!多踩幾腳吧!!

下次再有全部通殺-40!