設為首頁 收藏本站   立即加入 登入

[轉貼] 預告片: 「新世紀福音戰士新劇場版:序そ

在 2007年7月14日, 宇多田光 (Hikki) 在她的web site 發表了「新世紀福音戰士新劇場版:序亅(ヱヴァンゲリヲン新劇場版ブログ:序  ) 的預告片.
預告片中使用了她主唱的 「Fly Me To The Moon (In Other Words) -2007 MIX-」
Link:  http://www.emimusic.jp/hikki/disco/sound/toct40120_hikki_b.wvx

Hikki唱的Fly Me To The Moon (In Other Words) -2007 MIX- 好好聽.
新作的trial片, 應該都是新作成畫面. 我覺得好水準好高, 尤其推碇真治先生變成大頭狗那個 shot. XD

「新世紀福音戰士新劇場版:序亅將會在2007年9月1日在日本上映.

除了「Fly Me To The Moon (In Other Words) -2007 MIX-」 之外,
Hikki 更主唱了新劇場版的主題歌---「Beautiful World亅
「Beautiful World亅的single 會在 2007年8月29日 on sale

「Beautiful World / Kiss & Cry」
2007.8.29 On Sale/TOCT-40120/¥1,260-

1. Beautiful World(「ヱヴァンゲリヲン新劇場版:序」テーマソング
2. Kiss & Cry (日清カップヌードルTVCM FREEDOMシリーズ新テーマソング
3. Fly Me To The Moon (In Other Words) -2007 MIX-
4. Beautiful World [Original Karaoke]
5. Kiss & Cry [Original Karaoke]
6. Fly Me To The Moon (In Other Words) -2007 MIX- [Original Karaoke]
呢類睇完都唔知up乜ge大作又發為囉
原帖由 桜こおり 於 2007-7-15 09:55 PM 發表
呢類睇完都唔知up乜ge大作又發為囉

為左睇女既大有人在:(
原帖由 hkkira 於 2007-7-15 10:01 PM 發表

為左睇女既大有人在:(

呢套d女個個御姐唔岩我XD

回復 #1 hkkira 的帖子

mm....EVA 嗎? 畫質之大大改善!
呢套神作由細個開始都唔知睇左幾多次 -.-
成套的VCD…
原帖由 rahxephon31 於 2007-8-16 11:19 PM 發表
mm....EVA 嗎? 畫質之大大改善!
呢套神作由細個開始都唔知睇左幾多次 -.-
成套的VCD…

我想問你d VCD響邊
有買AIR同補完果兩集嗎
(開始好正呢......)
(被巴
我自己也是很喜歡Eva的~~~自己由細個已經有看Eva了...........
買齊成套vcd一看再看....現在出劇場版~~我覺得好正了~~~~
一定要看!!但不知何時.......

回復 #7 athrunzala07 的帖子

我綠架床上面
…Air同補完就冇 - -
回復 #8 flpchoho 的帖子
沒記錯是今年九月一日日本上映…

我諗緊當年舅父點解會比呢套18+的東東比7,8歲的我看…
原帖由 rahxephon31 於 2007-8-17 11:52 PM 發表
我綠架床上面
…Air同補完就冇 - -
回復 #8 flpchoho 的帖子
沒記錯是今年九月一日日本上映…

我諗緊當年舅父點解會比呢套18+的東東比7,8歲的我看…

小朋友係應該早d睇多d 十八禁 動畫
方便習慣日後既生活
真係好舅父  (茶

*推薦各家長俾子女睇一騎當千

回復 #10 athrunzala07 的帖子

睇18+動畫倒不如玩H-Game啦 -0-
有劇情又有得玩!

聽人得來的推介:BALDR FORCE RESOLUTION  (據說是某年超級大熱作
有d遊戲評論家都話玩都咸出黎…
殘念的是動畫化後是完全崩壞。)
原帖由 rahxephon31 於 2007-8-18 01:22 AM 發表
睇18+動畫倒不如玩H-Game啦 -0-
有劇情又有得玩!

聽人得來的推介:BALDR FORCE RESOLUTION  (據說是某年超級大熱作
有d遊戲評論家都話玩都咸出黎…
殘念的是動畫化後是完全崩壞。)

我覺得睇動畫好d波
打機d畫有時唔夠動畫好