設為首頁 收藏本站   立即加入 登入

八號風球!!正呀!!

剛剛醒了,立即上了天文台的網頁看看

天文台於5:50宣佈,在8:00a.m.前改掛八號!

正啊!今天可以休息一天!
還有,終於可以享受一下我部痛機了=﹏=”
(買了兩個星期也未認真的玩過啊!)
昨某魚不是說收到可靠情報說有機會9,10號嗎...
她沒告訴你嗎囧?
原帖由 hkjacky2001 於 2008-8-22 06:36 AM 發表
昨某魚不是說收到可靠情報說有機會9,10號嗎...
她沒告訴你嗎囧?

可是作晚新聞說掛八號的機會不大嘛
yeah!今天不用上班![9] [9] [9]
原帖由 asuka88 於 2008-8-22 06:38 AM 發表

可是作晚新聞說掛八號的機會不大嘛
yeah!今天不用上班!   

原來有說過呀...沒開過電視~
完全接收外界信息不能XDDDD(除2次元外)
看著窗外..完全沒有打風的感覺(茶
原帖由 hkjacky2001 於 2008-8-22 06:47 AM 發表

原來有說過呀...沒開過電視~
完全接收外界信息不能XDDDD(除2次元外)
看著窗外..完全沒有打風的感覺(茶

岩岩食完個靚早餐
樓下乜q都冇開~"~
行到鬼咁遠先有野食...

我都唔睇電視...不過對於我地呢d上班族
臨近打風都係留意下新聞比較好

理q佢有冇打風感覺, 總之8號唔駛返工就得啦

今日無論如何都要好好享受下我部痛機...
遺憾依家用緊呢部腦...大過800m既game入唔到...hand機="=
原帖由 asuka88 於 2008-8-22 07:14 AM 發表

岩岩食完個靚早餐
樓下乜q都冇開~"~
行到鬼咁遠先有野食...

我都唔睇電視...不過對於我地呢d上班族
臨近打風都係留意下新聞比較好

理q佢有冇打風感覺, 總之8號唔駛返工就得啦

今日無論如何 ...

在家煮面不就好了嗎(茶
對上班族來說~不用上班才是最重要的大事吧XDDD
你所指的腦是電腦?還未聽過有這種error(攤手

評分人數

• asuka88:GJ + 1 個 評分理由: 看來你沒有爬文呢...快去一般圖區看看什麼是痛機吧= =
不用上學不用上班, 正!!!
如果真的九號, 加GJ吧
好慘啊....
明明約左成班FD去玩..
依家點去啊..T_T T_T
太好了...我們一起出街跳舞吧
我E面將軍澳冇雨..不過好大風,,,

回復 #10 cswing2 的帖子

我也是住將軍澳的說...........
原帖由 萌~櫻花 於 2008-8-22 09:48 AM 發表
我也是住將軍澳的說...........

我住尚德....出面好大風...好可怕

回復 #12 cswing2 的帖子

一樣的說.............你是尚O樓牙????
尚仁呀...如果是同樓我立刻跑過來找你
現在好像都是括大風而已,
按照那個颱風的路徑來看,不知會否掛ぅ號風球呢?